Vse kategorije

EKG

Domov> Izdelek > ICU & CCU & NICU > EKG

Opis

Elektrokardiografija je postopek izdelave elektrokardiograma, posnetka električne aktivnosti srca. To je elektrogram srca, ki je graf napetosti v odvisnosti od časa električne aktivnosti srca z uporabo elektrod, nameščenih na kožo. Te elektrode zaznavajo majhne električne spremembe, ki so posledica depolarizacije srčne mišice, ki ji sledi repolarizacija med vsakim srčnim ciklom (srčni utrip). Spremembe normalnega vzorca EKG se pojavijo pri številnih srčnih nepravilnostih, vključno z motnjami srčnega ritma (kot sta atrijska fibrilacija in ventrikularna tahikardija), nezadostnim pretokom krvi v koronarnih arterijah (kot sta ishemija miokarda in miokardni infarkt) in motnjami elektrolitov (kot sta hipokalemija in hiperkaliemija). ).

Šestkanalni EKG ECG600G je nekakšen elektrokardiograf, ki vzorči signale EKG 12 odvodov hkrati in natisne valovne oblike EKG s sistemom termičnega tiskanja. Njegove funkcije so naslednje: snemanje in prikazovanje valovnih oblik EKG v samodejnem/ročnem načinu; samodejno merjenje in samodejno diagnosticiranje parametrov valov EKG; opozarjanje na stanje izklopljenega elektroda in pomanjkanja papirja; preklapljanje jezikov vmesnika (kitajščina/angleščina); upravljanje bazo primerov.Konkurenčna prednost:

1. Barvni LCD 800x480TFT prikazuje delovni status in valovno obliko EKG; Zaslon na dotik in nadzor mehke tipkovnice, bolj priročno za upravljanje.

2. Istočasno pridobivanje EKG z 12 odvodi, procesor digitalnih signalov, za pridobivanje valovnih oblik EKG višje kakovosti prek filtra AC, filtra osnovne linije in filtra EMG signalov EKG.

3. Hkratni prikaz valovne oblike 3/6/12 odvodov EKG in stanja načina tiskanja, občutljivosti, hitrosti, filtra itd., da je preprosta za interpretacijo.

4. Vzorčenje EKG signala dvanajstih odvodov hkrati, analiza 2×6+1 (odvod ritma), 2×6,3×4,3×4+1 (odvod ritma), 4×3,4×3+1 (rhythm lead), 6×2,6×2+1 (rhythm lead) način snemanja ob istem času in poročanje z več formati.

5. Napajalnik vključuje AC/DC. Ta naprava vključuje vgrajeno litij-polimerno baterijo za ponovno polnjenje. Lahko je v stanju pripravljenosti 4 ure, natisne 150 kosov valov EKG in natisne 90 minut neprekinjeno v najboljšem stanju enosmernega toka, da zadosti potrebam po obiskih bolnikov in fizičnem pregledu.

6. Ima vgrajen prostor za shranjevanje z veliko zmogljivostjo in lahko shrani več kot 1000 primerov, kar je enostavno za zdravnikov pregled in statistiko.

7. V načinu pregleda si lahko ogledate shranjeno valovno obliko EKG, samodejno analizo in samodejno interpretacijo parametrov valovne oblike EKG, zaključek samodejne interpretacije.

8. Podpira kitajski, angleški, italijanski in turški operacijski vmesnik, lahko natisne kitajsko ali endlish, italijansko, turško poročilo.

Povpraševanje