Vse kategorije

Predstavitev podjetja

Domov> SkyFavor > Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

SkyFavor Medical, ustanovljen leta 2015, je visokotehnološko podjetje, ki se v glavnem ukvarja z razvojem, proizvodnjo in trženjem medicinskih rešitev za ICU & CCU & NICU, Medical Gas Pipeline System in Homecare. Naše tovarne se nahajajo v Pekingu in Ningboju in pokrivajo več kot 20,000 kvadratnih metrov.

Izdelki za intenzivno nego vključujejo infuzijsko črpalko na brizgo, monitor pacienta, HFNC, CPAP z mehurčki, EKG, linijski ekssuflator CoughSync itd.

Medicinski plinovodni sistem vključuje razdelilnik, plinski alarm, consko ventilsko ohišje, kisikovo napravo, plinske odprtine, merilnik pretoka kisika, regulator kisika, sesalni regulator, posteljno glavno enoto itd.

Izdelki za nego na domu vključujejo koncentrator kisika, fetalni doppler, termometer itd.

Imamo osrednji proces upravljanja tehnologije, izkušen trg, hitre in učinkovite proizvodne in predelovalne zmogljivosti ter bogate podporne procesne in proizvodne vire.

Stranke so po vsem svetu, zlasti v jugovzhodni Aziji, Srednjem vzhodu, Latinski Ameriki, Vzhodni Evropi, Afriki in drugih regijah. Učinkovito tehnološko podporo, visokokakovostne izdelke in najboljše storitve so prepoznali kupci.